Saxomaso Musik
Saxomatso Redovisning
Saxomatso Design

WEBPRESENTATION Saxomatso Design


Webdesign

Är Du ett litet företag som "vill synas" på nätet? Eller är Du ett lite större företag som vill att webplatsen skall vara en ordentlig informationskälla för dem som är intresserade av företagets verksamhet och produkter? En webplats kan vara allt från en liten "kul grej" till en ordentlig butik.

En webplats är ofta lämpligt både för stora och små företag. Fler och fler människor använder nätet för att finna vad man söker, ungefär på samma sätt som man använder Gula Sidorna. Det kommer också att bli vanligare och vanligare att utföra mindre ärenden och och att handla på nätet; beställa tid hos frissan, beställa pizza, köpa varor osv, osv.

Saxomatso kan göra allt från små, "snabba" websajts för mindre företag till regelrätta butiksfönster. Saxomatsos idé är att göra webplatser med en enkel, billig men unik design som gör att webplatsen verkligen syns. Det är också viktigt med pedagogiken - det vill säga att även ovana nätanvändare skall känna sig hemma på platsen, lätt hitta det man söker och hela tiden veta vart man befinner sig.

Klicka på ordet "WEBPRESENTATION" uppe i vänstra hörnet så får Du veta mer. Välkommen!

Trycksaksdesign

Broschyrer, foldrar, kataloger, vistikort, reklambrev....

Det finns inga varor eller tjänster som säljer sig själva i vår mediasnabba värld. En bra presentation av sin produkt, sin tjänst eller sitt företag är idag av största vikt.

Samtidigt är utbudet och flödet av trycksaker större än någonsin. Därför blir det viktigare med en design som gör att just Din trycksak syns - att den blir speciell.

Saxomatso har den kunskap, de verktyg och det intresse som gör att Dina trycksaker inte ser ut som alla andra.

Om Du är intresserad av ett koncept, det vill säga en layoutidé som avspeglas i logga, foldrar, broschyrer, kuvert, brevpapper, hemsida, fakturor, kanske en PowerPoint-presentation, kan Saxomatso skapa detta, inklusive mallar för användande i de vanliga IT-miljöerna.

Hör av Dig till:
Saxomatso
Mats Nilsson
Allmänna vägen 52
414 56  GÖTEBORG
Tel: 031-53 30 05

VÄLKOMMEN!

 
Foto: Per Sandberg, Eva S. Hermansson, Glenn Wigström, Christer Andersson